Update cookies preferences

Πληροφορίες για ασθενείς από το εξωτερικό

Η παροχή βοήθειας σε διεθνείς ασθενείς δεν έχει σημαντική διαφορά από τις τοπικές περιπτώσεις.

Εάν κάποιος που ελέγχει τα σχόλια από εκείνους που έχουν ήδη λάβει μέρος στη διαδικασία υποβοήθησης της εξωσωματικής γονιμοποίησης της φύσης, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα σας έλεγαν ότι είμαστε καλά οργανωμένοι, έχουμε κίνητρο σε αυτό που κάνουμε και ότι η όλη διαδικασία είναι άνετη, εύκολη και χωρίς άγχος. Ο πυρήνας της επιτυχίας μας κρύβεται στη δέσμευσή μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσιτοί και ευγενικοί, ανά πάσα στιγμή. Η Διεθνής Συντονίστριά μας και η ομάδα της είναι διαθέσιμη όλη την ώρα από οπουδήποτε.

Ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης σε εμάς είναι μέσω email στο [email protected] ή χρησιμοποιώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο στο +30 2310 424294. Ανεξάρτητα από τα μέσα επικοινωνίας, θα ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε τέτοια αιτήματα κανονίζοντας διαβουλεύσεις μέσω Skype ή FaceTime.

Κατά την αρχική διαβούλευση θα συζητήσετε μαζί της για μερικά ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα όπως: Ποια είναι τα ποσοστά επιτυχίας του προγράμματος εξωσωματικής γονιμοποίησης και εξωσωματικής γονιμοποίησης με ωάρια δότη στην υποβοήθηση της εξωσωματικής γονιμοποίησης της φύσης; Πόσες φορές και για πόσο καιρό θα πρέπει να έρθετε στην Κλινική; Πώς να κανονίσετε τις μύγες και τη διαμονή σας; και πολλά άλλα (εξυπηρέτηση και επικοινωνία πελατών, κόστος θεραπείας, εμπειρία γιατρών, συστάσεις και ποιότητα που αποδεικνύεται με πιστοποιητικά). Στο τέλος θα ενημερωθείτε για δύο φόρμες με δυνατότητα λήψης που κανονίζουν την πρώτη συνεννόηση με τον Ιατρό και επιτρέπουν την ηλεκτρονική προεγγραφή.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής διαβούλευσης Skype / FaceTime με έναν από τους ειδικούς αναπαραγωγικής γυναικολογίας μας, θα συζητήσετε το ιατρικό/αναπαραγωγικό ιστορικό και πρόσθετες εξετάσεις ή διαδικασίες εάν χρειαστεί. Μετά από 3 εργάσιμες ημέρες από την αρχική συνεννόηση με τον γιατρό, το εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας θα σας αποσταλεί αυτόματα μέσω email. Αυτό περιλαμβάνει πρόγραμμα θεραπείας καθώς και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης των φαρμάκων και την προετοιμασία για τις διαδικασίες, με συνδέσμους σε βίντεο και έγγραφα PDF. Θα ενημερωθείτε για το προσωπικό της ομάδας παρακολούθησης με το οποίο θα παραμείνετε σε επαφή κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

  • Την ίδια μέρα θα λάβετε μια κλήση Skype ή FaceTime από την κυρία Φρόσω που θα σας εξηγεί όλες τις σχετικές υλικοτεχνικές και οικονομικές εκτιμήσεις σχετικά με τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης για την υποβοήθηση της εξωσωματικής γονιμοποίησης της φύσης.
  • Μετά την επιβεβαίωσή σας, ο γιατρός σας με τον συντονιστή Μαίας θα οριστικοποιήσει τη θεραπευτική στρατηγική, τα πρωτόκολλα και στη συνέχεια θα δημιουργήσει λεπτομερές ημερολόγιο παρακολούθησης και πρόγραμμα θεραπείας για εσάς.
  • Το πρόγραμμα θα σταλεί μέσω email ή απευθείας στο iCal σας.
  • Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας θα βρίσκεστε υπό την επίβλεψη της ομάδας παρακολούθησης που περιλαμβάνει έναν από τους γιατρούς μας Ειδικό Αναπαραγωγικής Γυναικολογίας, Συντονίστρια Μαίας Γονιμότητας και Προσωπικό Βοηθό Ασθενούς Διεθνούς. Θα σας δοθούν αριθμοί κινητών τηλεφώνων όλου του αφοσιωμένου προσωπικού και σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ιατρικό ζήτημα ανά πάσα στιγμή.

Σε περίπτωση δωρεάς ωαρίων προτείνουμε μια πρώτη επίσκεψη στην κλινική μας για 1-2 ημέρες για να γνωρίσετε την Ομάδα, να πάρετε συνέντευξη από τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις μας και βασικά αν είναι δυνατόν να προχωρήσετε στην κατάψυξη του σπέρματος του συντρόφου σας.
Η προετοιμασία της ωχρινικής φάσης είναι δυνατό να γίνει στο σπίτι υπό την επίβλεψή μας με τον τοπικό σας γυναικολόγο πρωτοβάθμιας περίθαλψης και στη συνέχεια η περίοδος που πρέπει να μείνετε στην Ελλάδα θα είναι πολύ μικρή (από 2 έως 3 ημέρες). Από την άλλη έχουμε τέλειο κλίμα εδώ, ζεστή θάλασσα μέχρι αργά το φθινόπωρο, όμορφα αξιοθέατα και θέρετρα 50-70 χλμ από την κλινική.
Λάβετε υπόψη την ιδέα των Διακοπών Γονιμότητας στην Ελλάδα. Είναι πολύ εύκολο να το κανονίσετε και ίσως μια ελκυστική επιλογή για εσάς.

Espa