Πληροφόρηση Ασθενών

Πληροφόρηση Ασθενών

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε κατά την αρχική επικοινωνία σας με την Assisting Nature! Σημαντικές πληροφορίες για ασθενείς αλλά και συνεργάτες, που σκοπό έχουν την σαφή ενημέρωσή τους, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της κλινικής, τις θεραπευτικές μεθόδους, αλλά και τις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας δυνατές παροχές.

Ξεκινώντας τη θεραπεία

Ο κύκλος θεραπείας στο Κέντρο μας, ξεκινά είτε με τηλεφωνική επικοινωνία είτε με προσωπική προκαταρκτική επίσκεψη. Κατά την πρώτη συνάντηση με τον γιατρό, που διαρκεί περίπου μία ώρα, συλλέγεται το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και πραγματοποιούνται γυναικολογική εξέταση, υπερηχογράφημα και ανάλυση όλων των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

view more

Εξατομικευμένη θεραπεία γονιμότητας

Ο κύκλος θεραπείας στην Μονάδα Assisting Nature ξεκινάει με την πρώτη επίσκεψη την οποία ονομάζουμε «συνάντηση γνωριμίας»και περιλαμβάνει, συνάντηση με τον ειδικό Ιατρό Αναπαραγωγικής Ιατρικής, ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου και ενημέρωση για τις ιατρικές και νομικές προϋποθέσεις των ενδεχόμενων θεραπειών υπογονιμότητας. Ακόμη, εφόσον ζητηθεί, πραγματοποιείται συνάντηση γνωριμίας με τους Εμβρυολόγους και την Μαία Coordinator της Μονάδας. Η «συνάντηση γνωριμίας» παρέχεται δωρεάν για όλους τους ασθενείς!

view more

IVF Packages

Λαμβάνοντας υπόψιν τη βελτιστοποίηση του κόστους της διαδικασίας IVF, τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας και τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του κατάλληλου θεραπευτικού – οικονομικού πακέτου σας παρουσιάζουμε τα, «assisting nature IVF PACKAGES®». Τα πρωτοποριακά προγράμματα μας, που αποτελούν μια ουσιώδη πρόταση για τις διάφορες ομάδες των ασθενών, βοηθούν στην κατανόηση των διαδικασιών και επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή θεραπευτική και οικονομική λύση, στοχευμένη σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα της γονιμότητας.

view more

Οδηγίες για την φαρμακευτική αγωγή

Κάθε ασθενής είναι σημαντικό να γνωρίζει την ορθή χρήση των φαρμάκων που κρίνονται απαραίτητα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δείτε στη σελίδα αυτή ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε!

view more

Πληροφορίες για ασθενείς από το εξωτερικό

Η παροχή βοήθειας σε διεθνείς ασθενείς δεν διαφέρει σημαντικά από τις τοπικές περιπτώσεις. Εάν κάποιος που ελέγχει τα σχόλια από όσους έχουν ήδη συμμετάσχει στη διαδικασία στην κλινική μας, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα σας έλεγαν ότι είμαστε καλά οργανωμένοι, παρακινημένοι σε αυτό που κάνουμε και ότι όλη η διαδικασία είναι άνετη, εύκολη και χωρίς άγχος.

view more