Update cookies preferences

Ιωάννινα

Ιατρείο Γονιμότητας

H τεκνοποίηση στο μυαλό όλων μας φαντάζει μια τόσο εύκολη διαδικασία αναπαραγωγής, εντούτοις ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει δυσκολία φυσιολογικής σύλληψης. Στο σημείο αυτό έρχεται να παρέμβει η ομάδα της Assisting Nature για να αναζητήσει τα αίτια και να εφαρμόσει κάθε σύγχρονη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, εξατομικευμένα και εφόσον χρειάζεται.

Στο αυτό πλαίσιο δημιουργήθηκε και το Ιατρείο Γονιμότητας των Ιωαννίνων, για να εξυπηρετήσει τα ζευγάρια της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου, που επιθυμούν είτε να υποβληθούν σε διερεύνηση υπογονιμότητας, είτε να προχωρήσουν σε θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο υπεύθυνος ιατρός του Ιατρείου Ιωαννίνων, κ. Παπανικολάου Ευάγγελος, γυναικολόγος εξωσωματικής, και Καθηγητής Γυναικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκπαιδεύτηκε για 4 χρόνια, στο πιο πρωτοπόρο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στο κόσμο, στο Φλαμανδόφωνο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (Centrum voor Reproductieve Geneeskunde, Vrije Universiteit Brussel). Ο ίδιος αποτελεί διακεκριμένο μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, ενώ οι μελέτες του δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας και παραδίδει διαλέξεις ανά την υφήλιο, σχετικά με την σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

Στην Μονάδα μας, η γέννηση ενός υγιούς παιδιού, η ασφάλεια της γυναίκας κατά τη διαδικασία και ή ψυχική υγεία του ζευγαριού αποτελούν προτεραιότητα. Δίπλα μας, θα συνειδητοποιήσετε ότι η υπογονιμότητα δεν σημαίνει στειρότητα και το συντομότερο δυνατό θα γίνετε γονείς.

Μπορείτε να οργανώσετε το ραντεβού σας στο ιατρείο, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 2310424294 / 2651313131 είτε κλείνοντας διαδικτυακά το ραντεβού σας.

Διεύθυνση Ιατρείου
Γρηγορίου Σακκά 5, Κέντρο, Ιωάννινα

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι σας στην γονιμότητα!

assisting nature

Espa