Update cookies preferences
bio

Αθανάσιος Γκέκας | MD

Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή | Κλινικός Διευθυντής Assisting Nature Λάρισα

BIOGRAPHY

Ο Αθανάσιος Γκέκας είναι Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας και από το 2010 ασχολείται αποκλειστικά με τη διερεύνηση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας. Στο διάστημα αυτό έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε Μ. Βρετανία και Ελλάδα.


Ο ιατρός αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απέκτησε την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. To 2008 ξεκίνησε τη μετεκπαίδευση του σε αναγνωρισμένα νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας (Kings College Hospital, West Middlesex Hospital) και από το 2010 εξειδικεύτηκε σε προβλήματα υπογονιμότητας και στην εξωσωματική γονιμοποίηση στο διεθνούς φήμης νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου.


Έπειτα, τη διετία 2012-2013 εργάσθηκε ως ειδικός σε προβλήματα υπογονιμότητας στο ιδιωτικό κέντρο υπογονιμότητας Create του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς στη Μ. Βρετανία για γυναίκες με χαμηλές ωοθηκικές εφεδρείες και για εξωσωματική γονιμοποίηση με φυσικό ή τροποποιημένο φυσικό κύκλο. Από το 2016 έως το 2019 εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος στην Γυναικολογική Ενδοκρινολογία-Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.


Διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στη Λάρισα από το 2014 έως και σήμερα.


Διαπιστεύσεις

  1. Πιστοποίηση στο γυναικολογικό υπερηχογράφημα και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή από την Βρετανική Εταιρεία Γονιμότητας (British Fertility Society).
  2. Άδεια εκτέλεσης υπερήχων ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.
  3. Πιστοποίηση στην κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.
  4. Εκπαιδευτής στο πρόγραμμα αντιμετώπισης επειγόντων μαιευτικών περιστατικών ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics)
Espa